Projektek

TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01903

Köztéri Melódiák - Interaktív Koncert & Kvízjáték

 

 

A program célja: Kecskemét, ezen belül kiemelt városrészi fókusszal a Széchenyiváros bevonásával kulturális programok megvalósítása a helyi identitás erősítése. Kecskemét zenei és kulturális hagyományainak ápolása és tovább örökítése a zeneművészeti élet bemutatása által, annak népszerűsítése, valamint kulturális érzékenyítés és szemléletformálás. Adománygyűjtés a kecskeméti árva gyermekek ellátásának, óvodai- és iskolai nevelésének, pályaválasztásának, szakmai képzésének, szabadidős és sport tevékenységének támogatására.

Támogatás intenzitása: 100% vissza nem térítendő

Események leírásai: A programunk révén a közösségek összetartása, összekapcsolása és a városi zeneművészeti képzés iránti igény felkeltése, növelése valósult meg. Interaktív koncertünk szemléletformáló, érzékenyítő hatással bírt. Válogatás hangzott el népszerű operettekből Asharti Szabó Andrea és Hoffmann Richárd vendégművészek előadásában. A programot interaktív kvízjátékkal és közös dalolással színesítettük. Két alkalommal szerveztünk jótékonysági koncertet. Az eseményt a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban terveztük megrendezni, ami a koronavírus okozta járvány miatt bevezetett korlátozó intézkedések következtében nem valósult meg. Ugyanezen okból a tervezett létszámtól is elmaradtunk. A megvalósítás új helyszíne, figyelemmel projektünk kiemelt városrészi fókuszára, a Széchenyivárosi Szentcsalád Plébánia lett. Lebonyolításhoz szükséges eszközök beszerzése megtörtént. A projektmenedzsment és a szakmai megvalósítók beszerzése, foglakoztatása megtörtént. Kötelező nyilvánosság: „C” típusú táblát beszereztük, rendezvények helyszínein kihelyeztük, a honlapon a tájékoztatást elhelyeztük.

Számszerűsített szakmai célokhoz illeszkedés: A projektidőszak alatt, 8 db „Köztéri Melódiák - Interaktív Koncert & Kvízjáték” programelemet terveztünk és az őszi/téli hónapokban, a koncertsorozatunk zárásaként, 2 jótékonysági gálakoncertet terveztünk (egyet a 2. és további egyet a 4. mérföldkő eléréséig). Mindkét műszaki-szakmai terv megvalósult.

A Projekt megvalósításának kezdete: 2021.03.18.
A Projekt fizikai befejezésének napja: 2022.12.31.
Pályázati azonosító száma: TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01903

VAN AZ ÚGY, HOGY ...

IUS MURMURANDI

A kutyák szelídsége vagy vadsága a gazda jellemének függvénye. Te mit gondolsz??

Egyetértek! A kutya alkalmazkodik a gazdájához.
50%
Ez hülyeség! Minden kutya a fajtájára jellemzően viselkedik.
17%
Nem tudom. Macskám van.
33%
Szechenyi 2020

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Általános Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat.

Adatkezelési Szabályzat