Rólunk

Az alapítvány célja

 

Az élet, az egészség védelme, az emberi személyiség tiszteletben tartása, az emberi szenvedés, szociális gondok enyhítése, a betegségek megelőzése, az épített és természeti környezet védelme, tehetséggondozás, a gyermekek és az ifjúság védelme, környezettudatos cselekvés ösztönzése, a gyermek- és ifjúsági szabadidős és sport tevékenység támogatása, látvány-csapatsport fejlesztése érdekében az utánpótlás nevelésben aktív közreműködés. Az önfoglalkoztatás, mint munkaerő-piaci alternatíva megvalósítása, hátrányos helyzetű térségben munkahely – munkalehetőség teremtés és ennek érdekében egyéni vállalkozások alapításának támogatása.


Az alapítvány célja továbbá a családi közösségek védelme, szociális, oktatási, hagyományőrzési, kulturális, közművelődési, sport és egészségügyi igényeinek kielégítésében való közreműködés. Fenntartható életmód és környezettudatosság  terén történő módszertani és közösségfejlesztési tevékenységek, oktatás, képzés biztosítása, hazai és határon túli testvériskolákkal történő kapcsolat kialakítása, tapasztalatcsere, tudásbázis áramlás, környezeti fenntarthatóság tudatosítása, népszerűsítése a közvetlen és közvetett célcsoport számára, hátrányos helyzetű fiatalok integrációját segítő programok biztosítása, stratégiai együttműködések kiaknázása és lefolytatása a térségi és települési életminőség javításának érdekében, esélyegyenlőségi szempontok figyelembe vétele és az esélyegyenlőséget is kihangsúlyozó projektek építése.

 

Egyszerűsített éves beszámolók - https://birosag.hu

 

2018.évi egyszerűsített éves beszámoló és közhasznúsági melléklet_PK442

2019.évi egyszerűsített éves beszámoló és közhasznúsági melléklet_PK542

2020.évi egyszerűsített éves beszámoló és közhasznúsági melléklet_PK642

2021.évi egyszerűsített éves beszámoló és közhasznúsági melléklet_PK742

VAN AZ ÚGY, HOGY ...

IUS MURMURANDI

A kutyák szelídsége vagy vadsága a gazda jellemének függvénye. Te mit gondolsz??

Egyetértek! A kutya alkalmazkodik a gazdájához.
50%
Ez hülyeség! Minden kutya a fajtájára jellemzően viselkedik.
17%
Nem tudom. Macskám van.
33%
Szechenyi 2020

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Általános Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat.

Adatkezelési Szabályzat