Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

4 millió forint támogatás ingatlan vásárlásának támogatására

 

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., mint támogató 4 millió forint támogatásban részesítette a Gyerkőcök Közhasznú Alapítványt ingatlan, mint iroda vásárlásának támogatására.

 

Köszönjük a magyar állam támogatását!

 

Az elmúlt két évben több, mint 11 jelentősebb közhasznú projektet valósítottunk meg, melynek összértéke meghaladja a 22 millió forintot. Ez az aktivitás jelentős adminisztrációs terhet és dokumentum megőrzési kötelezettséget ró alapítványunkra. A saját tulajdonú helyiségben minden iratanyagot egy helyen, rendszerezve tudunk tárolni, archiválni. Projektjeink előkészítése és megvalósítása során jelentős mértékben növelhetjük a hatékonyságunkat. Külső és belső partnerkapcsolataink minőségét javíthatjuk.

 

Az ingatlan megvásárlásával jelentős minőségi javulást érhetünk el munkánk során, mely a teljesség igénye nélkül az alábbi jelentősebb területeket érinti: a családi közösségek védelme, szociális, oktatási, hagyományőrzési, kulturális, közművelődési, sport és egészségügyi igényeinek kielégítésében való közreműködés. Fenntartható életmód és környezettudatosság  terén történő módszertani és közösségfejlesztési tevékenységek, oktatás, képzés biztosítása, hazai és határon túli testvériskolákkal történő kapcsolat kialakítása, tapasztalatcsere, tudásbázis áramlás, környezeti fenntarthatóság tudatosítása, népszerűsítése a közvetlen és közvetett célcsoport számára, hátrányos helyzetű fiatalok integrációját segítő programok biztosítása, stratégiai együttműködések kiaknázása és lefolytatása a térségi és települési életminőség javításának érdekében, esélyegyenlőségi szempontok figyelembevétele és az esélyegyenlőséget is kihangsúlyozó projektek építése.

Köztéri Melódiák - Margaréta 2022
Köztéri Melódiák - Margaréta 2022
2022. július 5., kedd 18.00 óra
Részletek
Fotópályázat és verseny
Fotópályázat és verseny
Regisztráció és a fényképek (albumok) feltöltésének kezdete: 2022. április 4. hétfő
Részletek
FELHÍVÁS
FELHÍVÁS
Segítsen Ön is készétel konzervekkel a háború sújtotta területekről menekülésre kényszerített család...
Részletek
Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
4 millió forint támogatás ingatlan vásárlásának támogatására
Részletek

VAN AZ ÚGY, HOGY ...

IUS MURMURANDI

A kutyák szelídsége vagy vadsága a gazda jellemének függvénye. Te mit gondolsz??

Egyetértek! A kutya alkalmazkodik a gazdájához.
Ez hülyeség! Minden kutya a fajtájára jellemzően viselkedik.
Nem tudom. Macskám van.
Szechenyi 2020

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Általános Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat.

Adatkezelési Szabályzat